Wie we zijn

Wij stellen ons graag voor.

Gespecialiseerd, nauwkeurig en met passie voor ons vak
is het gevoel dat wij onze klanten willen meegeven. 

Maar wat wij echt belangrijk vinden? Veel persoonlijke aandacht, een luisterend oor en of u nu dik, dun, jong, oud, sporter of juist geen sporter bent…. Iedereen is van harte welkom!

We hebben allebei onze eigen kwaliteiten en persoonlijke aanpak.
Benieuwd welke?
Wij, Jan Bons en Maran Vlot stellen ons graag voor!

Maran Vlot

Maran Vlot

Gespecialiseerd in

Sportmassage
Diverse ontspanningsmassages
Hoofdpijnmassage
Zwangerschapsmassage
Babymassage
Aromamassage
 

Tevens:

Docent Shantala Babymassage (vakgroep Shantala babymassage)
Expert docent Babymassage (Babymassage NL)
Door middel van massage help je mensen op veel verschillende manieren en dat motiveert mij enorm.
 
Naast behandeling van blessures of klachten, vind ik het dan ook een uitdaging om mensen volledig te laten ontspannen en hun hoofd ‘leeg’ te maken.  
Net als mijn collega Jan stem ik de behandeling zoveel mogelijk af op de klant en gebruik ik meerdere technieken om de klant tevreden naar huis te laten gaan!
Sinds 2009 volg ik opleidingen en cursussen. Ik ben gestart met de sportmassage en heb daarna diverse extra bijscholingen en cursussen gevolgd.
Ik heb ondertussen veel werkervaring opgedaan, vanaf thuis op een zolderkamer, de sauna en PTS (een paramedisch trainingscentrum in Sliedrecht) tot deze samenwerking met Jan vanaf oktober 2015. 
 
Naast het masseren van volwassenen ben ik erg geïnteresseerd in Babymassage. Ik vind het fantastisch om te zien hoe baby’s kunnen genieten van de massage. Ik heb me daarom ook geschoold om ouders te kunnen leren hoe ze hun eigen baby kunnen masseren. Ik ben aangesloten bij Babymassage Nederland en de vakgroep shantala docenten. Begin 2019 heb ik blij!babymassage opgericht.

Jan Bons

Jan Bons

Gespecialiseerd in

Diverse ontspanningsmassages
Sportmassage
Bindweefselmassage
Stoelmassage
Indiase hoofdmassage
Lomi Lomi massage
Triggerpoint-therapie
Dorn-therapie (houding-therapie)
Dry Needling
Ooraccupunctuur
Medical taping
 

Tevens:

Wandelcoach
NLP

Als actief sporter en lezer heb ik altijd veel belangstelling gehad voor de (on) mogelijkheden van de fysieke en mentale mens. Gedurende mijn leven kwam ik er steeds achter hoe belangrijk, maar ook hoe lastig het is om een optimale balans tussen lichaam, ziel en geest te vinden! Ik heb er mijn missie van gemaakt om al mijn cliënten deze optimale balans te laten hervinden en/of behouden.

Een behandeling bij mij kan dan ook bestaan uit meerdere massage- en therapievormen met als uitgangspunt dat ik je op een gerichte en persoonlijke wijze begeleid naar een zo hoog mogelijk fysiek, maar ook mentaal evenwicht!

Als gediplomeerd massagetherapeut en wandelcoach heb ik heel wat mogelijkheden om dit te bereiken! Soms alleen met een gerichte massage, maar in veel gevallen ook met speciale aandacht voor het mentale gedeelte d.m.v.. Wandelcoaching (zie Bonflex Wandelcoaching)  een unieke combi van massagetherapie en coaching dus!

Werktijden Jan

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
13.30 – 21.30 uur
13.30 – 21.30 uur
13.30 – 17.30 uur
08.30 – 17.30 uur
08.30 – 15.30 uur

Werktijden Maran

Maandag:
Maandag:
Woensdag:
Donderdag:

08.30 - 14.30 uur
19.00 - 22.00 uur (VOL!)
19.00 - 22.00 uur (VOL!)
08.30 - 14.30 uur