Wie we zijn

Wij stellen ons graag voor.

Gespecialiseerd, nauwkeurig en met passie voor ons vak
is het gevoel dat wij onze klanten willen meegeven. 

Maar wat wij echt belangrijk vinden? Veel persoonlijke aandacht, een luisterend oor en of u nu dik, dun, jong, oud, sporter of juist geen sporter bent…. Iedereen is van harte welkom!

We hebben alle vier onze eigen kwaliteiten en persoonlijke aanpak.
Benieuwd welke?
Wij, Jan Bons, Maran Vlot, Saskia van den Haak en Leandra Bons stellen ons graag voor!

Jan Bons

Jan Bons

Gespecialiseerd in

Diverse ontspanningsmassages
Sportmassage
Bindweefselmassage
Stoelmassage
Indiase hoofdmassage
Lomi Lomi massage
Triggerpoint-therapie
Dorn-therapie (houding-therapie)
Dry Needling
Ooraccupunctuur
Medical taping
 

Tevens:

Wandelcoach
NLP

Als actief sporter en lezer heb ik altijd veel belangstelling gehad voor de (on) mogelijkheden van de fysieke en mentale mens. Gedurende mijn leven kwam ik er steeds achter hoe belangrijk, maar ook hoe lastig het is om een optimale balans tussen lichaam, ziel en geest te vinden! Ik heb er mijn missie van gemaakt om al mijn cliënten deze optimale balans te laten hervinden en/of behouden.

Een behandeling bij mij kan dan ook bestaan uit meerdere massage- en therapievormen met als uitgangspunt dat ik je op een gerichte en persoonlijke wijze begeleid naar een zo hoog mogelijk fysiek, maar ook mentaal evenwicht!

Als gediplomeerd massagetherapeut en wandelcoach heb ik heel wat mogelijkheden om dit te bereiken! Soms alleen met een gerichte massage, maar in veel gevallen ook met speciale aandacht voor het mentale gedeelte d.m.v.. Wandelcoaching (zie Bonflex Wandelcoaching)  een unieke combi van massagetherapie en coaching dus!

Maran Vlot

Maran Vlot

Gespecialiseerd in

Sportmassage
Diverse ontspanningsmassages
Hoofdpijnmassage
Zwangerschapsmassage
Babymassage
Aromamassage
 

Tevens:

Docent Shantala Babymassage (vakgroep Shantala babymassage)
Expert docent Babymassage (Babymassage NL)
Door middel van massage help je mensen op veel verschillende manieren en dat motiveert mij enorm.
 
Naast behandeling van blessures of klachten, vind ik het dan ook een uitdaging om mensen volledig te laten ontspannen en hun hoofd ‘leeg’ te maken.  
Net als mijn collega Jan stem ik de behandeling zoveel mogelijk af op de klant en gebruik ik meerdere technieken om de klant tevreden naar huis te laten gaan!
Sinds 2009 volg ik opleidingen en cursussen. Ik ben gestart met de sportmassage en heb daarna diverse extra bijscholingen en cursussen gevolgd.
Ik heb ondertussen veel werkervaring opgedaan, vanaf thuis op een zolderkamer, de sauna en PTS (een paramedisch trainingscentrum in Sliedrecht) tot deze samenwerking met Jan vanaf oktober 2015. 
 
Naast het masseren van volwassenen ben ik erg geïnteresseerd in Babymassage. Ik vind het fantastisch om te zien hoe baby’s kunnen genieten van de massage. Ik heb me daarom ook geschoold om ouders te kunnen leren hoe ze hun eigen baby kunnen masseren. Ik ben aangesloten bij Babymassage Nederland en de vakgroep shantala docenten. Begin 2019 heb ik blij!babymassage opgericht.

Saskia van den Haak

Saskia van den Haak

Gespecialiseerd in

Sportmassage
Ontspanningsmassage
Rug nek schouder
Lage rugpijn massage
Massage bij spanningshoofdpijn
Massage bij migriane
Hotstone massage
 
Bijzonder hoe lichaam en geest samenwerken, als je je hier bewust van bent heeft dit een positief effect op je zijn. Van een massage ontspant het lichaam, de spanning in de spieren neemt af. En daardoor ontspant ook de geest, het vermindert stress.

Aangemoedigd door het enthousiasme van Jan heb ik besloten zelf de opleiding sportmassage en verzorging te gaan volgen bij IVS opleidingen. De opleiding heb ik inmiddels succesvol afgerond. Vooraf had ik niet de intentie hier meteen iets mee te doen maar direct enthousiast toen ik werd gevraagd bij het team van Bonflex masseurs aan te sluiten.

Ik zal me vooral richten op ontspanningsmassage en sportmassage.  

Vervolgens wil ik mijn vaardigheden verder uitbreiden mede aan de hand van de vraag.  Zeker in de huidige tijd is men op zoek naar mentale rust. Wat kan ik daar aan bijdragen? Hoofdmassage bijvoorbeeld of schouder en nek. Graag wil ik dat samen met u uitzoeken en nodig u van harte uit op mijn tafel!

Leandra Bons

Leandra Bons

Gespecialiseerd in

Sportmassage
Ontspanningsmassage
Rug nek schouder
Dry needling 
Deep Tissue Release massage 
Manuele lymfe drainage 
(transformational) Cupping
Stoelmassage 
Medical taping 
Guasha massage 
Dorn Therpapie
Massage volgens Breuss

Tijdens mijn vorige werk als logopedist in het onderwijs en in de gehandicaptenzorg heb ik ervaren hoe bijzonder het menselijke lichaam en de geest samenwerken. Ik zie het als een uitdaging om iemand tijdens de massage te kunnen laten ontspannen, op zowel fysiek als mentaal gebied. Immers, ‘iemand die goed in zijn vel zit kan de dag beter aan’. Door mijn achtergrond verwelkom ik ook graag mensen op mijn massagebank die wat uitgebreidere zorg verdienen; bijvoorbeeld mensen met gedragsproblemen, autisme of een verstandelijke beperking.

Als gediplomeerd (sport) masseur kan een behandeling bij mij zowel bestaan uit een sport-/klachtgerichte massage of ontspanningsmassage. Ik zie het als een uitdaging om samen op zoek te gaan naar de juiste vorm van massage en ook verder te kijken dan alleen de klacht op zich. Ik zet graag diverse massage technieken in om iemand zo goed mogelijk te helpen in de praktijk. Daarnaast bezoek ik regelmatig diverse bedrijven in de regio, waarbij ik m.b.v. stoelmassages werknemers help te ontspannen en klachten in nek-, rug- en schoudergebied help te verlichten en voorkomen.

Werktijden Jan

Dinsdag:
Woensdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
13.00 – 21.00 uur
13.00 – 21.00 uur
08.30 – 17.30 uur
08.30 – 13.00 uur

Contact:

jan@bonflex.nl
06-36011824

Werktijden Maran

Maandag:
Maandag:
Woensdag:
Donderdag:
08.30 - 14.30 uur
19.00 - 22.00 uur (VOL!)
19.00 - 22.00 uur (VOL!)
08.30 - 14.30 uur

Contact:

maran@bonflex.nl
06-45606223

Werktijden Saskia

Woensdag:
Donderdag:
Zaterdag:

19.00 - 22.00 uur
19.00 - 22.00 uur
09.00 - 12:00 uur

Contact

saskia@bonflex.nl
06-48768001

Werktijden Leandra

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
09.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
09.00 - 13.00 uur
09.00 - 13.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 en 19.00 - 21.00 uur
Op aanvraag

Contact

leandra@bonflex.nl
06-47854534